Skummisar i området

Hej!

Vi har fått in rapporter från boende i Pölsebo att det är ett eller två gäng med skumma typer som rör sig i området och knackar på dörrarna. Kanske kartlägger de vilka som är hemma. De sågs senast borta mot Norska gatan.

Håll uppsikt och följ rutiner. Man kan fråga vad de håller på med så de vet att de syns. Ordföranden har varit i kontakt med polisen men det kan ändå vara bra om flera ringer in och informerar om de ser dem.

Vänliga hälsningar
Styrelsen Pölsebo Småstugeförening

6 svar på ”Skummisar i området

    • Hej!
      Som jag förstod det utifrån den information jag fick var det fråga om vuxna personer, med en bil. Och att de gick runt i två grupper.

      //Patrik

    • När jag fick info om att detta hände så lade jag ut informationen på hemsidan direkt. Själv var jag på jobbet så jag kunde inte kontrollera. Jag ska be den som kontaktade mig att lägga en kommentar här med mer info.

      //Patrik

  1. Hej och Gokväll!

    TACK för meddelandet.

    Vill bara förmedla att det kl 21.30!!! i kväll, tisdag knackar på dörren, Trondheimsgatan. Jag öppnar inte utan frågar vem det är och vad man vill, men hör inte vad personen säger. Går till köksfönstret mot gatan, släcker belysningen och ser personen gå med en läsplatta och kanske prickar av adressen. Det är en ensam kvinna. Jag knackar på fönstret, öppnar och frågar igen vad hon vill. Hon säger sitt namn och att hon är från Sector Alarm.

    Ja, det är inte första gången detta företag har folk ute och försöker sälja larm, sent om kvällarna. Det behöver ju inte alls ha samband med det som beskrivs i meddelandet, men tack igen, man blir uppmärksam. Dessutom sa kvinnan att jag skrämde henne, när jag knackade hårt på fönstret! Ha, ha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.