PÖLSEBO SMÅSTUGEFÖRENING BEHÖVER FÖRSTÄRKNING!

Som vi skrev på lappen som ni alla fick i brevlådan nyligen så behövs förstärkning till Pölsebo Småstugeförening – både i styrelsen och på förvaltarsidan.

I styrelsen har vi framförallt en avgående ordförande och just nu inga kandidater. En förening kan inte drivas utan en ordförande, och om vi inte finner en kandidat så finns också risken att föreningen i värsta fall måste avvecklas.

Till styrelsen skulle vi också behöva ha två stycken vanliga ledamöter för den löpande verksamheten.

Som vi också skrev är arbetet inte särskilt betungande. Vi möts ett antal gånger per år för att hantera och dela upp de frågor som dyker upp inom föreningen. Stående punkter är sådant som Städdagen, Julmarknaden och Årsmötet. De senaste åren har också information om närliggande byggnationer och hamnbanans tunnelbygge varit aktuella, och vi har då varit i kontakt med både Trafikverket och Göteborgs stad för att få ut mer information.

Man får också en större inblick i vad som händer i området och har goda möjligheter att påverka hur arbetet ska utföras.

Att vara med i styrelsen är heller inte på livstid; det vanliga är att man väljs in på två år.

På förvaltarsidan menar vi släpvagnen, det gemensamma verktyg som nyttjas oftast. Uppdraget att vara förvaltare för släpvagnen innebär att man ser till att det byts mellan sommar- och vinterdäck, ser till att den är besiktigad och att reparationer som behöver göras utförs. Naturligtvis finns det en fördel om man kan ha den på sin tomt eller i närheten då förvaltarskapet underlättas.

Du som kan tänka dig att hjälpa till med något av ovanstående – var inte blyg utan säg till via epost till styrelsen@polsebo.com eller på årsmötet imorgon!

Vänliga hälsningar
Styrelsen Pölsebo Småstugeförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.